fotogalerij in deze uitgebreide fotogalerij vindt u in eerste instantie vele foto's van de rassen die door ons worden gefokt. gepoogd is zoveel mogelijk van elk ras een doffer, een duivin, een koppel en jongen te laten zien. niet in de houding zoals ze in de standaard staan afgebeeld, maar in hun natuurlijke omgeving. daarna foto's van duiven, veelal straatduiven in diverse steden. het is bij deze opnames opvallend dat de straatduif zich evenals zijn voorganger de rotsduif het beste thuis voelt op stenige (rots)formaties als gebouwen en monumenten. meestal bovendien net als bij de rotsduif in de buurt van water. duivenrassen burmali meeuw habul-rumman meeuw oudduitse meeuw tsjeljabinskse tuimelaar kalugase tuimelaar konya witstaarttuimelaar rshewse tuimelaar seltsjoekse tuimelaar duiven overal duitsland italiŽ spanje portugal turkije polen afrika griekenland belgiŽ bulgarije rusland duivenbehuizing nederland belgiŽ frankrijk griekenland egypte marokko turkije

FOTOGALERIJ


In deze uitgebreide fotogalerij vindt u in eerste instantie vele foto's van de rassen die door ons worden gefokt. Gepoogd is zoveel mogelijk van elk ras een doffer, een duivin, een koppel en jongen te laten zien. Niet in de houding zoals ze in de standaard staan afgebeeld, maar in hun natuurlijke omgeving.


Daarna foto's van duiven, veelal straatduiven in diverse steden. Het is bij deze opnames opvallend dat de straatduif zich evenals zijn voorganger de rotsduif het beste thuis voelt op stenige (rots)formaties als gebouwen en monumenten. Meestal bovendien net als bij de rotsduif in de buurt van water.

                                                                                    
titelpagina | rassen | fok | fotogalerij | artikelen | sitemap | contact